Line-up Kippebillen 15 juni 2024

Zie hieronder de line-up van 2024.

Marsha & Friends

Met de leukste hits en een dijk van een stem zorgt Marsha voor een feestje op het podium en op de dansvloer.

Partyrockers

Golden oldies, de lekkerste meezingers en kneitervette hits?! Partyrockers vult het avondprogramma van Kippebillen 2024 met goede live muziek.

House Arrest

Are you ready to get house arrested..?

De mannen van HOUSE ARREST zullen gegarandeerd de mainstage afbreken. DJ Dan Clear en MC C-Baz hebben een criminal record als het gaat om festivals zoals Latin Village. Nu ligt Kippebillen in het vizier(pistooltje target) Dit wordt een show waar je bij wilt zijn!

Guilty DJ Team

De naam zegt het allemaal! Guilty DJ team is de perfecte act om Kippebillen mee af te sluiten. Met hun repertoire aan guilty pleasures, hitjes van alle tijden af en toe een bommetje hardstyle tussendoor weten ze elke dansvloer op te blazen.

De mannen zijn geen onbekenden in West-Friesland, zo hebben ze ook al op Cube en De Zomerborrel gedraaid. Hiermee hebben ze de harten van team Kippebillen al veroverd, nu die van jullie nog!

Remco’s Ratjetoe

Remko’s Ratjetoe staat garant voor een feestje! Daarom kan deze veelzijdige feestveteraan niet ontbreken op de komende editie van Kippebillen.

Remko de Vos is geen vreemde achter de draaitafels, je kunt hem kennen als onderdeel van het legendarische duo Remvrucht en Passiespoor!

Hij zorgt dat alles aan bod komt van Hiphop, house, rock, hitjes en gouwe ouwes en dit allemaal in de blender. Deze kunstenaar weet door middel van zijn jaren ervaring in de scene iedereen aan het dansen te krijgen. Dit mag je niet missen!

Thibo Budding

Dit jaar staat Thibo Budding op 15 juni op Kippebillen!

Thibo staat met veel energie achter de draaitafel en zorgt met zijn aanstekelijke sound dat alle voetjes van de vloer gaan! Met zijn veelzijdige draaistijl weet hij de juiste sfeer te creëren.

Max Raven

Max creëert energieke sets door middel van geraffineerd uitgekozen hardhouse platen.

Bo

Als ons kippenhok een dak had gehad zou deze er sowieso afgeblazen worden door Bo. Bo is een muzikale duizendpoot die op Kippebillen zijn passie voor hardhouse zal laten horen.

Niet alleen achter de draaitafel voelt hij zich thuis, maar hij weet al zijn leven lang mensen te ontroeren met zijn klassieke pianospel en is door zijn vele talenten dan ook erg gewild op de Zuiderdijk.

Ids van Velden & Papa

Ids en Papa hebben elkaar gevonden in hun passie voor oldskool house-muziek. Beiden verzamelen al jaren juwelen van vinylplaten en weten door hun omvangrijke muziekkennis een aangrijpende dialoog neer te zetten tijdens hun back to back sessies.

Bruce Keizer

Bruce Keizer staat synoniem aan detroit house en techno! Als DJ verzamelt hij al jaren muziek en zal hierdoor dan ook nummers tevoorschijn toveren die je alleen in zijn sets kan horen.

Jasper Kessens

Jasper Kessens is geen vreemde in de lokale house-scene en is nu ook serieus met eigen producties bezig. Vlot rollende deephouse met pleziertochtjes naar zonnige deuntjes maken zijn sound perfect voor een zomers festival zoals Kippebillen.