Artiesten, de line-up

Dit waren de artiesten van 2023.

Binnenkort kan je hier de nieuwe line-up van 2024 zien.

Melrose

Kneitervette hits, de lekkerste classics en de beste meezingers. Coverband Melrose weet wel hoe ze er een feestje van moeten maken.

De Escalatieploeg

Zonder escalatie geen ploeg, en ook geen Kippebillen 2023! Waar de mannen vorig jaar het publiek helemaal warm wisten te krijgen, zullen ze dit jaar voor totale escalatie zorgen. Met de lekkerste hits en de beste guilty pleasures zorgen zij ervoor dat je niet meer stil kan blijven staan.

Cintura Soundsystem

Ben jij klaar om los te gaan op de lekkerste reggaeton, tropical caribbean, latin en afro music? Dit jaar hebben we voor jullie de legends van Cintura Soundsystem uitgenodigd. Met jaren ervaring in de scene zullen DJ Sigi en MC Shockwave ervoor zorgen dat de vluchthaven van Wijdenes wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs.

Searching Valentine

Searching Valentine is een jonge, maar zeer ervaren band die volledig tot zijn recht komt als het gaat om Brit- en Indierock

De band, opgericht in 2018 heeft zijn eerste jaren in de repetitieruimte doorgebracht en vanuit hier zijn de eerste nummers geschreven. Speciaal voor Kippebillen 2023 komen ze met een arsenaal aan eigen werk en enkele covers van Nederlandse bodem.

De band bestaande uit Rens Venema (Zang en Gitaar), Hein Keur (Drums), Milan Nieuweboer (Bas) en Christiaan Gebhard (Keyboard) heeft jarenlange muzikale ervaring en dit wordt bijeen gebracht om de nummers op een hoog niveau te brengen. Genieten geblazen!

Jan Jr. & The Dirty Uncles

Jan Jr. & the Dirty Uncles: de legends van West-Friesland. Als je nog nooit een concert van deze band hebt kunnen meemaken is nu je kans! Speciaal voor Kippebillen zullen zij alles uit de kast halen om een optreden neer te zetten wat de geschiedenisboeken in zal gaan. Denk aan Classic Rock-nummers van de Stones, Golden Earring en nog meer van die gouden platen.

Sitting on Thorns

Na vier jaar afwezigheid zijn ze terug met nieuwe nummers en een neiwue formatie. Dat wordt losgaan op pop-punk tot hard-rock en alles daartussenin! Dit zorgt gegarandeerd voor veel energie en herrie!

Julian Fijma

Met zijn liefde voor groove en een dikke bassline zet Julian houseproducties neer die de Beatport charts inschieten. Zijn meest recente EP Devious Dogs is zelfs uitgegeven op vinyl. Met de Eastenderz crew weet hij niet alleen Colorado Charlie in Scheveningen te veroveren, Julian heeft onlangs ook zijn debut gemaakt in London, Manchester en Leeds. Als Enkhuyser zijnde mag een debut in Wijdenes natuurlijk niet achterblijven!

Dj Ezasta

Joost Commandeur ook wel bekend als DJ Ezasta draait al enkele jaren mee op besloten feestjes en kermisborrels. Met zijn passie voor elektronische dance muziek – voornamelijk tech-house en techno – improviseert hij een mix rondom zijn favoriete genres. Net hoe de sfeer op dat moment aanvoelt.

Deadman (House set)

Deadman bestaat uit Eline en Rosalin Doodeman. Dansend van achter de draaitafel komen de twee zusjes met een genre-overstijgende selectie aan house, acid, breakbeats, disco en techno. Voor Kippebillen komen ze met een set die uitgaat van groovy house met verrassende wendingen. Met een warm zonnetje en een koel drankje gegarandeerd genieten!

Dj Eck

Je favoriete feestje bouw je samen met Eck! Deze man weet alles af van feestmuziek, de beste hitjes weet hij naadloos met elkaar te mixen en zo een heerlijke sfeer neer te zetten.

Benny K

Benny K is een allrounder, naast zijn eigen evenement ‘Moana’ draait hij zelf de beste hiphop en urban waarmee hij nu aan het knallen is in de clubs van Amsterdam.

Toro Loco

Terrence, beter bekend als Toro Loco speelt al 22 jaar lang piano en is nu bezig met z’n eigen label. Voor Kippebillen zal hij de dansvloer op z’n kop zetten met de beste dance muziek, waarvan hij in zijn eigen mixes alles zelf ingespeeld heeft!