Kippebillen sponsors

Kippebillen kan niet bestaan zonder de steun van sponsors.

We zijn ontzettend blij om dit in samenwerking op te kunnen zetten. Wilt u het mooiste feestje van het jaar sponsoren, mail dan naar info@kippebillen.nl wij nemen dan snel contact met u op en laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Vreeker Groep

Begraafplaatsservice – Bestrating & groen – Jan Reek Natuursteen – MMG constructiewerk, machinebouw en machineonderhoud.

Matching Concepts

No-nonsense met oog voor creativiteit. Zonder uitdaging geen verandering!
Luisteren, adviseren, ontwerpen en doorpakken.

Recreatieschap Westfriesland

Buiten volop genieten van groen, natuur en landschap. Dat maken wij graag voor u mogelijk. Wij beheren 11 recreatieterreinen in Westfriesland.

The Travel Company

Uw Persoonlijke Reisagent onder de naam Enjoy (Even naar Jacqueline en Yvonne), The Travel Company. Inmiddels samen goed voor ruim 50 jaar reiservaring!

Horti Hydro Cultures b.v.

Witlof van Hollandse bodem. Wij telen duurzame witlof van hoge kwaliteit met respect voor natuur, milieu en het welzijn van onze medewerkers.

Hoff Hovenier

Aanleg, onderhoud,
advies & detachering

Carteam Autoservice Hem

Van een eenvoudige APK tot uitgebreid onderhoud aan uw (bedrijfs)wagen – Goed en betaalbaar onderhoud in Hem en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Rijwielhuis Hem

Met onze ruim 25 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties, regulier onderhoud en levering van nieuwe of gebruikte fietsen en bromfietsen.

Highpack b.v.

Al meer dan 40 jaar ervaring in de zadenbranche. Al deze opgedane kennis gaat niet alleen over het verpakkingsproces maar ook over de bloem- en groentezaden zelf en hoe deze opgeslagen dienen te worden.

Timmerbedrijf de Groot

Wij hebben een plan voor vrijwel elk type dak en geven een eerlijk en deskundig advies. Dit advies kunnen wij aan huis geven (binnen ons werkgebied) of in ons compleet nieuwgebouwde showroom.