Kippebillen sponsors

Kippebillen kan niet bestaan zonder de steun van sponsors.

We zijn ontzettend blij om dit in samenwerking op te kunnen zetten. Wilt u het mooiste feestje van het jaar sponsoren, mail dan naar info@kippebillen.nl wij nemen dan snel contact met u op en laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Compleet Beveiliging

Compleet Beveiliging een gespecialiseerd beveiligingsorganisatie op horeca, evenementen, media, poppodia, musea en sport events.

Vreeker Groep

Begraafplaatsservice – Bestrating & groen – Jan Reek Natuursteen – MMG constructiewerk, machinebouw en machineonderhoud.

Alpha Tours Hem BV

Hét adres voor goed geregeld groepsvervoer voor onder andere scholen, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en touroperators.

Matching Concepts

No-nonsense met oog voor creativiteit. Zonder uitdaging geen verandering!
Luisteren, adviseren, ontwerpen en doorpakken.

Recreatieschap Westfriesland

Buiten volop genieten van groen, natuur en landschap. Dat maken wij graag voor u mogelijk. Wij beheren 11 recreatieterreinen in Westfriesland.

Laura Abbekerk Fotografie

Laura Abbekerk Fotografie

Mijn naam is Laura Abbekerk. Freelance fotografe en student aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Fotografie is mijn uit de hand gelopen hobby.

Maatschap Broersen

Maatschap Broersen

Welkom bij Mts. Broersen, het adres voor de lekkerste groente, vers van het land, vol vitaminen mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen.

Luba Uitzendbureau Mdemblik

Luba Uitzendbureau

Bij jou in de buurt.
We hebben vacatures van bedrijven door het hele land. Wat je ook zoekt, er is altijd werk in de buurt.

Carteam Autoservice Hem

Carteam Autoservice Hem

Van een eenvoudige APK tot uitgebreid onderhoud aan uw (bedrijfs)wagen – Goed en betaalbaar onderhoud in Hem en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

The Travel Company Enjoy Reizen

The Travel Company Enjoy Reizen

Uw Persoonlijke Reisagent onder de naam Enjoy (Even naar Jacqueline en Yvonne), The Travel Company. Inmiddels samen goed voor ruim 50 jaar reiservaring!

Trimsalon Knippen Maar-tje

Trimsalon Knippen Maar-tje

Voor alle voorkomende vachtwerkzaamheden van uw huisdieren. Master in pomeranian knippen. Gespecialiseerd in wol vachten. Alle rassen of kruisingen welkom.

Kersten Design Wand- en Vloerafwerking

Kersten Design Wand- en Vloerafwerking

Wilt u een geëgaliseerde vloer in uw huis hebben? Of misschien een cementgebonden wand?
Ga naar onze website.

Jan Langedijk Flower Bulbs

Jan Langedijk Flower Bulbs

Wij leveren Bloembollen & Zaden in Retail Pakketten aan tuincentra, supermarkten, bouwmarkten en alle andere mogelijke winkels.

Sento Modo Sports

Sento Modo Sports

Sento Modo Sports biedt wat jij zoekt. Met ons uitgebreide aanbod is er altijd een training te vinden die goed bij je past. Word jij ook de fitste versie van jezelf?

Schadeberg Groep

Schadeberg Groep

Schadenberg Groep is actief in grond-, weg- en waterbouw, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, bouw, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen en vastgoed.